Jennifer Lopez biisivarkaissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Usher on nostanut kovan metelin hänelle tehdystä kappaleesta Ride. Biisi tehtiin aikanaan hänelle, mutta se ei mahtunut miehen miljoonia myyneelle albumille. Kun Usher ei ottanut kappaletta levylleen, päätti tuottaja Rich Harrison kaupata sen eteenpäin – kuten musiikkimaailmassa on nykyään tapana.

Potentiaaliselle hitille löytyi ostaja helposti, ja se päätyi latinotähti Jennifer Lopezin levylle nimellä Get Rich. Ei tosin aivan samana versiona. Biisien kauppaaminen on tavallista Suomessakin. Esimerkiksi Gimmelin hitti Roviolla julkaistiin jo aiemmin englanninkielisenä versiona Jenni -nimisen artistin esittämänä.

Usher onkin ilmeisesti käärmeissään lähinnä sanoitusten lainaamisesta. Ne kun ovat alunperin osaltaan Usherin käsialaa. Kiistaa tullaan puimaan mahdollisesti oikeudessa. Usher on julkaissut oman versionsa kappaleesta dj-käyttöön tarkoitetulla 12-tuumaisella vinyylilevyllä ja haluaa nyt osansa JLon kappaleen tuotosta.