Negative julkaisee uutta materiaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Negative -yhtye julkaisee ystävänpäivänä 14. helmikuuta kaksi singleä yhtyeen edelliseltä Sweet and Deceitful -levyltä. Vaikka sinkkujen nimibiisit ovat entuudestaan tuttuja, niiden kakkosbiiseinä löytyy Negativen uutta materiaalia

Dark Side : Until You’re Mine -singlen kakkosraitana on uusi kappale Black Light. Sinkun nimiraidalla vierailee Sentenced-yhtyeestä tuttu Ville Laihiala. Toinen single on Bright Side : About My Sorrow, jonka kakkosraita on God Likes Your Style.

Molemmat uudet kappaleet, Black Light ja God Likes Your Style, ovat Lex Luthorin ja Jarno Alhon tuottamia.

Negative on parasta aikaa työstämässä uusia kappaleita seuraavalle albumilleen. Lisää yhtyeen kuulumisista voi lukea Negativen verkkosivuilta osoitteessa www.gbfam.com/negative/.