Poets of the Fall kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon albumilistan suuryllättäjä Poets of the Fall suuntaa keikoille vielä tämän viikon aikana. Kiertue alkaa Tampereelta 2. helmikuuta. Pelkästään helmikuussa yhtye esiintyy ainakin kymmenellä paikkakunnalla. 12. helmikuuta yhtye suuntaan Norjan Stavangeriin, jossa yhtye esiintyy By:Larm -tapahtumassa.

Yhtyeen esikoislevy Signs Of Life nousi viime viikolla suoraan Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle. Yhtyeen musiikkia on aiemmin kuultu mm. Max Payne 2 -pelissä.

Poets of the Fall -yhtyeen single Lift on noussut nopeasti yhdeksi Suomen soitetuimmista rockbiiseistä. Kappaleessa on suurta potentiaalia myös kansainvälisesti. Stara.fi veikkaakin, että yhtye tulee breikkaamaan ainakin jollain tasolla kansainvälisesti vielä tämän vuoden aikana.