Rapin megatähdet yhteiskiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi


Eminem, 50 Cent ja Linkin Park ovat suunnittelemassa yhteistä jättikiertuetta. Suunnitelmissa on 2000-luvun suurin kiertue, ja mukaan ollaan ottamassa vielä yksi megaluokan esiintyjä. Neljännen artistin tai yhtyeen nimi on kuitenkin vielä epävarma.

Alunperin suunnitelmissa oli vain Eminemin ja 50 Centin yhteiskiertue, mutta nyt suunnitelmat ovat muuttuneet, ja luvassa on taatusti jotain suurta – mikäli bändien suunnitelmat vain toteutuvat.

50 Cent joutui muuttamaan pian julkaistavan albuminsa nimen, koska sen julkaisu siirtyi kolme viikkoa eteenpäin. Alunperin St. Valentine’s Day Massacre -niminen levy piti julkaista nimensä mukaisesti ystävänpäivänä 14.2. Nyt levy kuitenkin julkaistaan vasta 8. maaliskuuta, joten nimeksi vaihdettiin pelkkä The Massacre.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat