Brian McFadden

Haastattelut · Stara.fi





Stara.fi tapasi Westlifesta tutun Brian McFadden -popparin Lontoossa. Mies ei kadu lähtöään maailmankuulusta poikabändistä.

24-vuotias ex-Westlife veijari Brian McFadden palasi takaisin hittilistoille, kun Real To Me –kipale keikkui pitkään Englannin sinkkulistan kärjessä. Myös debyyttilevyn Irish Son uskotaan nouseva listojen kärkeen. Soolouralle lähtö ei harmita ex-poikapopparia.

– Lähdin Westlifestä, koska en jaksanut sitä touhua enää. Kiertueet olivat jo järkyttävän suuria ja ympärillä pyöriä liian paljon ihmisiä. En ota paineita soolourastani, vaikka olihan se eräänlainen hyppy tuntemattomaan, Brian kertoo.

– Musassani on nyt enemmän irkkuvaikutteita ja tunnelmia kuin koskaan ennen. Myönnän, etten niitä juuria tule koskaan unohtamaan. Irlannissa hymy, railakkaat laulut ja viina ovat aina uponneet ihmisten sydämeen, Brian viisasteli.

Jopa tuoreeseen Westlifen levyyn McFadden oli ehtinyt tutustua, vaikka se poikkeaakin hyvin paljon perinteisestä poikabändimusiikista.

– En ole riidoissa yhdenkään entisten bändikavereideni kanssa ja meillä oli yhdessä hauskaa. Mielestäni tuore Westlifen levy on tyylikäs kokonaisuus, kun pojat laulavat Frank Sinatran kappaleita, Brian virkkoi.

Hiljattain McFadden erosi vaimostaan, entisestä Atomic Kitten –yhtyeen laulajattaresta Kerry Katonasta. Yllättäen perheen molemmat lapset jäivät äidin hoitoon.

– Nyt vietän villiä sinkkuelämää, mutta se ei tunnu siltä yhtään. Asun hotelleissa ja käyn lapsia tapaamassa aina kun työt antavat periksi. Elämä on aika yksinäistä!

– Lapset ovat elämäni suola ja heiltä olen oppinut paljon rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä. Kaiken lisäksi pienokaiset ovat rehellisiä ja hyvin avoimia elämän kaikille asioille, McFadden tunnusti.

Parasta aikaa Westlife ex-laulaja harjoittelee uusia kappaleita konserttikiertuetta varten, jota ei ole tosin vielä vahvistettu. Kaiken lisäksi hän teki dueton aussipoppari Delta Goodremin kanssa. Parivaljakko esiintyi äskettäin myös Suomessa, Miss Suomi –ohjelmassa, livenä.

– Nyt elän päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä tapahtuu. Veri vetää jo kiertueille laulamaan ja esiintymään. Luulen, että ensimmäinen isompi kiertueeni starttaa vasta myöhemmin keväällä, Brian totesi.

Timo Repo



Lontoo