Miami Vice elokuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvun suosikkisarja Miami Vice nähdään tulevaisuudessa myös valkokankaalla. Tuottajana häärii edelleen Michael Mann. Ensi-iltansa elokuva saa vielä kuluvan vuoden aikana.

Pääosissa ei kuitenkaan nähdä Don Johnsonia ja Philip Michael Thomasia, vaan kovaotteisen James ’Sonny’ Crokett -poliisin rooliin on kaavailtu Colin Farrellia. Richardo Tubbsin roolissa nähdään alustavien tietojen mukaan amerikkalainen Jamie Foxx.

Miami Vice oli yksi 80-luvun menestyneimmistä televisiosarjoista. Sitä tehtiin vuosina 1984-1989. Sarja pyörii myös Suomessa edelleen.

80-luvun buumi on näkynyt viime aikoina musiikki- ja elokuvateollisuuden lisäksi myös pelimaailmassa. Grand Theft Auto : Vice City -pelin maisemat ja hahmot muistuttivat oleellisesti Miami Vice-sarjaa.

Myös Dallas valkokankaalle?

Myös toinen 80-luvun suosikkisarjoista, Teksasin öljymaailmaan sijoittuva Dallas, tullaan ehkä näkemään elokuvateattereissa. Ewingin perheen rooleihin on kaavailtu mm. Brad Pittiä ja Catherine Zeta-Jonesia.