The Rasmus keikkatauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisestikin menestynyt suomalaisyhtye The Rasmus on jäänyt pitkälle keikkatauolle. Yhtye on kiertänyt viime aikoina tiiviisti keikoilla ympäri maailmaa. Viimeksi Japanissa, jossa järjestetty minikiertue päättyi Osakan Big Cat -klubille.

Yhtye oli innoissaan, kun esimerkiksi Tokion keikalle oli saapunut The Rasmuksen faneja aina Britanniasta, Espanjasta ja Uudesta-Seelannista saakka. Yhtyeellä oli muutenkin kovaa vientiä idässä, sillä In The Shadows on ollut monien radioasemien soitetuimpia kappaleita.

Bändin kalenterissa on nyt hieman vapaata, jonka jälkeen vuorossa on uuden levyn tekeminen.

– Pojat menevät studioon kevään aikana ja ensimmäinen uusi single tullaan julkaisemaan kesällä. Uusi albumi julkaistaan näillä näkymin ensi syksynä, Playground -levy-yhtiön Tom Panula kertoi Stara.fi:lle.

The Rasmuksen soundi tulee muuttumaan hieman aikaisemmasta. Muutoksen suuntaa ei kuitenkaan ole vielä paljastattu. Seuraavan kerran The Rasmuksen pojat nähdään Emma-gaalassa 26. helmikuuta. Yhtye on ehdolla parhaan musiikkivideon sarjassa.