Aki Sirkesalon päiväkirja netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaakkois-Aasian katastrofissa kadonneen Aki Sirkesalon viimeiseksi jäänyt levy julkaistaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti 23. helmikuuta. Levyn nimeksi tulee Sanasta miestä.

Viimesyksyisen studiosession jäljiltä levyllä on 11 uutta Sirkesalo -kappaletta. Julkaisematta jäänyt single Parempaa aikaa löytyy myös tuolta levyltä. Levy-yhtiö EMI Finland on kertonut lahjoittavansa levyn tuoton hyväntekeväisyyteen.

Aki Sirkesalon itse suunnittelemilta ja juuri julkaistuilta internetsivuilta löytyy myös hänen itsensä pitämä studiopäiväkirja, jossa Sirkesalo käy läpi tuntojaan levyn valmistuessa. Päiväkirjasta käy ilmi myös, että hän sai ylinopeussakot Helsingin Mechelininkadulla levyn viimeisenä studiopäivänä 8. joulukuuta.

Nykyisessä valossa päiväkirja on haikeaa luettavaa. Sen viimeinen merkintä on tehty 9. joulukuuta:

9.12. kotonaLevy soundaa erinomaiselta, mutta rukkaan vielä biisijärjestystä. Loppu on hienosäätöä. Päätän tämän studiopäiväkirjan tähän. Vielä muutama kiihkeä kansipalaveri ja sitten alan pakata Thaimaan reissua varten. Morjens!www.akisirkesalo.com