Apollo soi Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen hiphop-artisti Apollon esikoissingle Peli tulee soimaan tiuhaan myös Britanniassa. Ei tosin välttämättä kokonaisena biisinä, mutta ainakin spiikkien taustamusiikkina maineikkaalla Capital Radio -asemalla.

Valtakunnallinen Capital Radio saavuttaa päivittäin noin 23 miljoonaa kuulijaa, eli melkein puolet maan asukkaista. Biisi päätyi spiikkien taustalle aseman juontajan kautta. Hän oli kuullut Apollon kappaleen suomalaiselta ystävältään.

Apollo sai levytyssopimuksen ensimmäisen Greatest Bits -kilpailun jälkeen. Kappale on julkaistu myös kilpailun samannimisellä kokoelmalevyllä.

Stara.fi ennakkoarvosteli viime viikolla julkaistun Peli -sinkun jo pari kuukautta sitten.

Miehen toinen single julkaistaan maaliskuussa. Esikoislevy julkaistaan toukokuussa.