Apollo soi Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Suomalaisen hiphop-artisti Apollon esikoissingle Peli tulee soimaan tiuhaan myös Britanniassa. Ei tosin välttämättä kokonaisena biisinä, mutta ainakin spiikkien taustamusiikkina maineikkaalla Capital Radio -asemalla.

Valtakunnallinen Capital Radio saavuttaa päivittäin noin 23 miljoonaa kuulijaa, eli melkein puolet maan asukkaista. Biisi päätyi spiikkien taustalle aseman juontajan kautta. Hän oli kuullut Apollon kappaleen suomalaiselta ystävältään.

Apollo sai levytyssopimuksen ensimmäisen Greatest Bits -kilpailun jälkeen. Kappale on julkaistu myös kilpailun samannimisellä kokoelmalevyllä.

Stara.fi ennakkoarvosteli viime viikolla julkaistun Peli -sinkun jo pari kuukautta sitten.

Miehen toinen single julkaistaan maaliskuussa. Esikoislevy julkaistaan toukokuussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat