MTV Finland aloittaa syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Maailmanlaajuisen musiikkikanava MTV:n Suomen kanava, MTV Finland, aloittaa toimintansa syyskuussa. Aluksi kanavaa tullaan tekemään Tukholmasta käsin, ja Suomen toimisto aukeaa alkuvuodesta.

Ohjelmatuotannossa ja mainosmyynnnissä MTV tekee yhteistyötä Nelosen kanssa. Molemmilla kanavilla tullaan näkemään myös samoja ohjelmia.

– MTV Finlandin ohjelmista noin 60 prosenttia tulee olemaan musiikkia. Kanavalle tulee pelkästään suomalaiselle musiikille pyhitettyjä ohjelma-aikoja. Tämän lisäksi ohjelmat tekstitetään suomeksi, myyntijohtaja Jonas Chrigström kertoo Markkinointi & Mainonta -lehdessä.

MTV Finland aloittaa kovassa kilpailutilanteessa. The Voice -musiikkikanava on mennyt jo MTV:n ohi esimerkiksi Tanskassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat