Neon 2 lopettaa jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla hieman menestystäkin uralleen saanut Neon 2 -poikaduo on yrittänyt viimeaikoina tehdä paluuta 90-luku-buumin siivellä. Yhtye julkaisi äskettäin jopa kokoelmalevyn, jossa oli pari uutta kappaletta.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään yhtyeen lopettavan uransa. Stara.fi:n saamien tietojen mukaan yhtye lopetti uransa kuitenkin jo kahdeksan vuotta sitten. Toisin sanoen yhtyeen paluu ei onnistunut. Silti yhtyeen mukaan keikoilla riitti väkeä.

– Keikat ovat aivan piukassa varsinkin naisia. Meininki on ollut hillitöntä, Jussi Rainio kertoi lehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa yhtye lupasi myös, ettei tee enää uutta Neon2 -musiikkia.

Epäonnistuneen paluuyrityksen jälkeen Jussi Rainio palaa Rainio Bros -yhtyeensä pariin ja Rami Alanko palaa yrityskuvioihin. Yhtye nähdään viimeisen kerran lavalla KissFM-kanavan syntymäpäiväjuhlissa.