New Orderin biisejä pankkiholviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvun suosikkiyhtye New Order on tehnyt uudelle Waiting for the Sirens -levylleen 18 kappaletta, mutta levylle päätyy vain 11 uutta biisiä. Loput seitsemän suljetaan visusti pankkiholvin turvaan tulevaa käyttöä varten.

– Teemme yleensä vain sen verran biisejä kuin levylle mahtuu. Tällä kertaa teimme kuitenkin enemmän, ja levyltä pois jäävät biisit ovat niin vahvaa tavaraa, että niille on varmasti käyttöä tulevilla levyillämme, yhtyeen Bernard Sumner toteaa.

Yhtye on hehkuttanut uuden levynsä materiaalia jo pitkään. Levyn aloitusraita Waiting for the Sirens on yhtyeen mukaan bändin historian paras kappale. Levyn tuottajapuolella on häärinyt useita tuttuja nimiä, mm. Blurista ja The Smithistä tuttu Stephen Street, Pink Floydiä tuottanut John Leckie ja Madonnaa tuottanut Stuart Price.

Albumi julkaistaan huhtikuun 12. päivänä. New Order -yhtyeen edellinen albumi Get Ready julkaistiin 2001.