Paris Hiltonin alastonkuvia hakkereille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin kännykän T-Mobile Sidekick -palvelu hakkeroitiin äskettäin, ja voroille päätyi suuri joukko nimekkäimpien tähtien supersalaisia puhelinnumeroita. Joukossa mm. Eminem, Anna Kournikova, Jay-Z, Fred Durst ja Christina Aguilera.

Numeroiden lisäksi väärille teille päätyi myös Parisin henkilökohtaisia muistiinpanoja ja jopa valokuvia, joiden joukossa olisi tuoreimpien tietojen mukaan myös Parisin omia alastonkuvia.

FBI tutkii asiaa, ja alastonkuvien ilmestyminen internetiin voisi antaa tärkeitä vihjeitä kuvien anastajasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat