Ruisrockissa juhlitaan kolme päivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestettävä Ruisrock -festivaali on pidentynyt päivällä. Kahden päivän sijaan Ruissalossa rokataan nyt kolmen päivän ajan. Tuleva tapahtuma on lisäksi festivaalin 35-juhlavuosi. Ruisrock on Suomen vanhin yhä toimiva rock-festivaali.

Ensi kesänä tapahtuma järjestetään 8. – 10. heinäkuuta. Paikalle odotetaan yhteensä jopa 60.000 kävijää, mikä on noin 15.000 enemmän kuin viime vuonna. Tapahtuman artistikattaus julkistetaan 7. maaliskuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat