Jennifer Lopez raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fiLatinotähti Jennifer Lopez on viihtynyt hyvin otsikoissa viime viikoilla. Pari päivää sitten hän vahvisti olleensa naimisissa miehensä Marc Anthonyn kanssa jo kahdeksan kuukauden ajan. Nyt pariskunnan lähipiiri vihjailee Lopezin olevan raskaana. Jennifer on tosin kertonut myös julkisuudessa haluavansa perustaa perheen.

Sisäpiiriläiset vihjaavat 35-vuotiaan Lopezin olevan raskauden alkuvaiheessa. Poppari itse on tietojen mukaan erittäin innoissaan pitkään odotetusta raskaudesta. Ystävilleen hän ei ole kuitenkaan kertonut vielä tästä onnellisesta uutisesta.

Raskaus sopisi kuvaan myös aiempien uutisten kanssa. Stara.fi uutisoi äskettäin Lopezin peruuneen Euroopan visiittinsä sairauteen vedoten. Lopezin mukaan lääkäri oli käskenyt häntä välttää lentämistä…

Pariskunta julkistanee asiasta tiedotteen lähiaikoina.