50 Cent teki hattutempun

Viihdeuutiset · Stara.fiYhdysvaltalainen hiphop-tähti 50 Cent on tehnyt hattutempun arvostetulla Billboard-singlelistalla. Viiden parhaan joukossa komeilee peräti kolme hänen sinkkuaan. Saavutus on tiettävästi ensimmäinen laatuaan.

Listan ykkösenä on miehen tuorein hittisingle Candy Shop. Top kolmessa on sitten Green Day ja Mario, ja neljäntenä The Gamen sinkku How We Do, jossa 50 Cent on mukana vierailijana. Viidentenä listalla on 50 Centin oma Disco Inferno.

Samat kolme kappaletta komeilevat luonnollisesti myös hiphop/rap-listan top viidessä. Candy Shop on samalla myös nettilatausten ykkönen

Hiphop-ryhmä G-Unitin keulahahmo 50 Centin uusi albumi The Massacre julkaistaan huomenna maanantaina. Alunperin levy piti julkaista jo kolme viikkoa sitten, ystävänpäivänä, nimellä Valentine’s Day Massacre. Levyn myöhästymisen takia myös sen nimi jouduttiin vaihtamaan.

Äskettäin uutisoitiin laajasti myös tuon levyn päätymisestä internetin vertaisverkkoihin jopa pari viikkoa ennen julkaisua.