Paska-yhtye tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen yhden miehen rockyhtye Paska on tekemässä paluuta. Yhtyeeltä julkaistaan uusi albumi 13. huhtikuuta. Levyn nimeksi on tulossa yhtyeen linjaa mukaillen Women Are From Venus, Men From Anus. Kyseessä on 20-vuotiaan yhtyeen ensimmäinen albumi.

Yhtyeen fanit voivat jo nyt ladata Banana Butt Plug -nimisen maistiaisen yhtyeen tuotannosta osoitteesta www.paska.info. Paska nähdään kesän aikana myös Paska elämä aikuiselle -kiertueella. Ensimmäinen paluukeikka nähdään Jyrockissa huhtikuun puolivälissä.

Yhden miehen muodostaman Paska-yhtyeen takaa löytyy Ari ”Anssi” Peltonen, joka tuli tunnetuksi mm. Radiomafian rääväsuisena toimittajana. Lopulta hän sai Radiomafiasta lähtöpassit arvosteltuaan ”vääriä henkilöitä”. Hänen yhtyeensä Paska hajosi aikanaan bändin sisäisiin erimielisyyksiin.