Kenestä Suomen kaunein poppari?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaunein poptähti on jälleen haussa, kun Stara.fi -verkkojulkaisun vuosittainen äänestys käynnistyi. Yleisöäänestyksessä on jälleen kymmenen esiraadin valitsemaa suomalaisen poptaivaan tähteä. Äänestys tapahtuu osoitteessa www.stara.fi ja se on ilmaista.

Viime vuonna voiton vei Tiktak-yhtyeen keulahahmo Petra, vain kahden pronsentin erolla toiseksi sijoittuneeseen Hanna Pakariseen. Kolmanneksi sijoittui Gimmel-yhtyeestä tuttu Jenni Vartiainen, joka voitti äänestyksen vuonna 2003.

Tällä hetkellä äänestyksen kärjessä on vahvasti Tiktakin Petra lähes kolmanneksella äänistä. Toisella sijalla on Jane-yhtyeen Mia Huovila ja kolmantena PMMP-duon Paula. Kisa on kuitenkin vasta alkuvaiheessa. Äänestys päättyy – ja voittaja selviää – huhtikuun puolivälissä.