Rauha rap-maailmassa

Viihdeuutiset · Stara.fiRap-maailma sai eilen huokaista helpotuksesta kun 50 Cent (Curtis Jackson) ja The Game (Jayceon Taylor) sopivat riitansa näyttävästi televisiolähetyksessä. Samalla molemmat lahjoittivat satojatuhansia dollareita nuorisotyöhön – sekä itään, että länteen.

Viimeksi viime viikolla ammuskeltiin newyorkilaisen radioaseman tiloissa, kun 50 Cent oli haastateltavana ja kertoi The Gamen saavan potkut G-Unit -ryhmästä. Aiemmin päivällä The Game oli ollut saman radioaseman haastattelussa. Yksi 50 Centin joukkioon kuulunut mies sai kahakassa luodin jalkaansa.

Rap-tähtien mukaan sovinnon on tarkoitus parantaa hiphopin mainetta. Mustien etujärjestö ehtikin jo vaatia riitapukarien musiikin kieltämistä mm. radioissa.

50 Centin juuri julkaistu albumi nousi suoraan listaykköseksi ja on myynyt jo yli miljoona kappaletta. Sovinto onkin osaltaan varmasti myös levyn markkinointitempaus. Päivä oli samalla Notorious B.I.G.:n kuoleman 8. vuosipäivä.

Mielenkiintoinen seikka löytyi The Gamen lahjoituksesta. Kun 50 Cent lahjoitti 150.000 dollaria, The Game lahjoitti 103.500 dollaria…