Elton John menee naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homoikoni Elton John menee naimisiin poikaystävänsä David Furnishin kanssa. Pari on seurustellut 11-vuotta.

Hääjärjestelyt ovat olleet parille kova pala, sillä he ovat kiistelleet koulupoikien lailla jopa siitä, minne kukin vieraista istuutuu. Riidat ovat kuitenkin pientä sen rinnalla, että Elton John on hehkuttanut Davidin olevan elämänsä rakkaus ja että he ovat samalla aaltopituudella.

Molemmat osapuolet rakastavat elokuvia, juhlimista ja syvällisiä keskusteluja.

Pari tullaan vihkimään Englannissa, kun homoliitot salliva laki tulee voimaan loppuvuodesta.

– Emme halunneet lähteä ulkomaille avioitumaan salassa, koska haluamme järjestää tämän tärkeän seremonian rakkaasssa kotimaassamme, Elton kertoi. Edes yli-innokkaat paparazzit eivät saaneet meitä muuttamaan päätöstämme.