Mikko Leppilampi musikaalin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fiNäyttelijä Mikko Leppilampi hurmaa ensi syksynä teatterin lavalla. Lähietäisyydeltä Mikon työskentelyä pääsee katselemaan Helsingin Kaupunginteatterin musikaalikomediassa Hairspray, joka saa ensi-iltansa ensi syksynä.

Broadwaylla menestystä niittäneen Hairsprayn tapahtumat sijoittuvat 60-luvun Yhdysvaltoihin ja Baltimoreen. Mukana kuvioissa on musiikkia laajalla skaalalla, tunteita ja tanssin intohimoa, hieman pullea tyttö sekä Leppilammen esittämä ykköshurmuri Link Larkin.

Mikko Leppilampi kuvailee teatterityöskentelyn ja tulevan roolinsa olevan haastava; rooliin pitää saada uskottavuutta ja yllättävyyttä, pois tylsyys ja liiallinen siirappimaisuus.

Leppilampi on erittäin iloinen päästessään tekemään musikaalia. Aiempi kokemus on lisännyt musiikillista itseluottamusta ja musiikki itsessään merkitsee todella paljon.

Hairsprayssa kuuluvat niin pop, soul, jazz eli sekoitus eri musiikkityylejä. Georg Malviuksen Helsingin Kaupunginteatterille ohjaama Hairspray saa ensi-iltansa ensi elokuussa.