Lopez ja Beyonce taistelevat Beckhamista

Viihdeuutiset · Stara.fiLatinotähti Jennifer Lopez ja r&b-stara Beyonce haluavat molemmat David Beckhamin. Tosin vain musiikkivideolleen. Popparikaunottaret ovat nyt kilvan houkuttelemassa Real Madridin futistähteä videoihinsa.

Tähdet haluavat videoilleen muita megatähtiä, jotta ne saisivat mahdollisimman paljon huomiota sekä mediassa että yleisön keskuudessa. Beckham on erittäin suosittu varsinkin Euroopassa ja Aasiassa.

Jennifer Lopez ja Beyonce todistivat Beckhamin suosiota virvoitusjuomamerkin promokeikoilla, joissa yleisö meni täysin sekaisin, kun Beckham nousi lavalle. Hän oli selvästi suositumpi kuin kumpikaan artisteista. Yhdysvalloissa futistähti ei ole läheskään yhtä suosittu.

Beckhamin kerrotaan harkitsevan parhaillaan, kumman artistin videolla esiintyä. Hän on luonnollisesti erittäin otettu näistä kunnianosoituksista, joskin tulee saamaan muhkean korvauksen valitsemastaan videosta.