John Travolta ”kymppikerhossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä John Travolta on kertonut brittiläisen FHM -lehden haastattelussa liittyneensä muutama vuosi sitten ilmojen teillä seksiä harrastaneiden ns. ”kymppikerhoon”. Kumppanina oli oma vaimo Kelly Preston ja tapahtumapaikkana oma LearJet -liikesuihkukone.

Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä, joten liittyminen kyseiseen klubiin oli varmasti itsestäänselvyys. Nykyisin hän lentää itse paljon suurempaa Boeing -suihkukonetta. Hänen kotinsa vieressä on lisäksi yksityinen kiitorata.

Brittiläisen Night And Day -lehden haastattelussa Travolta pui 14-vuotta kestänyttä avioliittoaan Kelly Prestonin kanssa. Hän paljasti, että he ovat joutuneet turvautumaan ainakin kerran avioliittoneuvojan apuun. Pariskunta kävi neuvojalla kaksi kertaa vuodessa, 12-vuoden ajan.

– Suhde kasvaa ja muuttuu. Jos et päivitä suhdettasi, kasvat pian erilleen kumppanistasi. Me opimme tuntemaan toisemme vuosien varrella hyvin. Enää emme tarvitse avioliittoneuvojaa niin usein, Travolta toteaa.