N*E*R*D hajosi riitoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kolmikko N*E*R*D on hajonnut. Syynä oli pitkään jatkuneet riitaisuudet sekä managementin että levy-yhtiö Virginin johtoportaan kanssa. Yhtyeen keulahahmo Pharrell Williams, Chad Hugo ja Shay päättivät lopettaa riitaisuudet kertaheitolla kuoppaamalla koko yhtyeen.

– Meillä on erimielisyyksiä levy-yhtiö Virginin kanssa, joten se siitä. N*E*R*D on kuollut, Williams totesi brittimedioille.

Yhtyeen hajoaminen ei tarkoita välirikkoa yhtyeen jäsenten välillä, ja Pharrellin ja Chadin muodostama tuotantotiimi The Neptunes jatkaa nousujohteista uraansa. Kaksikko on tuottanut aiemmin mm. Britney Spearsin I’m a Slave 4 U -hitin ja Snoop Doggyn Drop It Like It’s Hot -sinkun. Jatkossa pöydällä on mm. P.Diddyn, Mariah Careyn ja Mary J. Bligen uutta materiaalia.

Vaikka Shay ei ole mukana tiimissä, yhtyeen muut jäsenet kertovat heidän olevan yhä parhaita ystäviä. Yhtyeen faneilla ei ole aihetta täydelliseen paniikkiin, sillä kundit vihjaavat, että ”Voimme ehkä tehdä vielä uutta N*E*R*D -materiaalia, jota voimme sitten vahingossa vuotaa internetiin…”

Jaa mitäkö N*E*R*D -nimikummajainen tarkoittaa? Lyhenne tulee sanoista No One Ever Really Dies.