Suomen salarakkaat kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi:n saamien tietojen mukaan Suomen viralliset salarakkaat, Marika Fingerroos ja Martina Aitolehti ovat suuntaamassa kiertueelle. Loppukeväästä alkavalla Kohukerho -kiertueella on mukana myös kohumissi Saija Ketola. Kiertueen esiintymispaikkoina tulee olemaan ravintolat ympäri maata.

Ensimmäinen keikka nähdään lauantaina 2. huhtikuuta Tampereella. Varsinainen kiertue alkaa toukokuussa.

Kiertueen jäsenet voisivat hyvin olla Suomen turhin julkkis -äänestyksen kärkikolmikko, joten turnee tulee varmasti saamaan ansaitsemansa vastaanoton. Kiertueen julisteessa kiertuetta kuvaillaan näin: ”Vuoden kohutuin kerho on täällä. Kuvankauniit kohukissat tulevat ja vievät kaupungin kerrallaan kohumaailmaansa!”.

Ainakaan lööppien tai palstamillimetrien puuutteesta ei tätä kolmikkoa voi arvostella. Silloin kun aihetta lööppiin ei ole, sellainen tehdään. Esikuvina lienevät olleet ainakin Jasmin Mäntylä ja takavuosien ”kohukaunotar” Sanna Saarijärvi.

Kohukerho -kiertueen järjestää tamperelainen ravintola- ja tapahtumamarkkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto Tuotantomafia Oy.