Black Night esittää: Silkinpehmee ft. Leijonamieli : Anna Mulle / Miss J : Could You

Singlet · Stara.fi

Tamperelainen hiphop-klubi Black Night on saanut julkaistua ensimmäisen albuminsa, jolle on koottu uusia kotimaisia hiphop-biisejä. Levyltä lohkaistu ensimmäinen single vietti Suomen virallisen singlelistan ykkösenä mahtavat 7 viikkoa. Tuorein single Silkinpehmee ft. Leijonamieli : Anna Mulle / Miss J : Could You meni suoraan sinkkulistan kakkoseksi.

Sinkku sisältää siis kaksi biisiä. Niistä ensimmäinen on Silkinpehmeen Anna Mulle. Biisi on aika synkkäsoundinen, mutta kertosäe toimii ihan ok. Olisin kuitenkin toivonut biisin enemmän energiaa ja soundeihin lisää positiivisuutta. Jotenkin tässä mennään synkissä tunnelmissa, vaikka biisi onkin kelpo tavaraa.

Miss J:n Could You on suorastaan hiton hyvä biisi. Ehkä jopa vuoden paras kotimainen r&b-kappale. Loistava biisi ansaitsee jo yksin täydet pisteet. Miss J:n ääni on eteerinen eikä jää piiruakaan kansainvälisille kilpasisarilleen. Itse asiassa olisin voinut uskoa, jos joku olisi väittänyt kappaleen olevan esimerkiksi Kelly Rowlandin tuotantoa.

Kappaleen upeiden vokaalien lisäksi myös sen pohjat on täyttä laatukamaa. Kitarariffi taustalla saa melkein ihon kananlihalle. Tässä kappaleessa on kaikki mahdolliset osaset kohdallaan soundeista lyriikoihin ja biitistä riffeihin.

Tämä kannattaa hankkia levykokoelmiin. Biisi on siis mukana myös tuoreella Black Night : Radalla -albumilla. Suosittelen.

Pisteet 5/5