Bodies Without Organs : Sixteen Tons Of Hardware

Singlet · Stara.fi

Ensimmäisenä biisistä tuli mieleen Firevisionin tuotanto, mutta ei ei. Tämähän on edesmenneen Army Of Loversin uutta tuotantoa. Living In A Fantasy -sinkulla käyntiin lähtenyt bändi on tuottanut taas melodista kasaripoppia.

Vaikka Sixteen Tons Of Hardware kuulostaa ihan kelpo popilta, mutta jotain jää silti puuttumaan. Vaikka mallia on otettu lukuisista 80-luvun klassikoista, niin sitä oikeaa henkeä ei silti löyty ja kokemus jää aika kevyeksi. Tyyliltään tämä on lähellä Erasurea, mutta laimeampaa.

Kertosäettä hoetaan kyllästymiseen saakka, ja siihen alkaakin jo parin kuuntelun jälkeen kyllästyä. Jo siksi, että kertsi ei ole kovin kummoinen edes melodialtaan.

Mukaan on saatu myös suomalaista väriä, sillä sinkulta löytyy Dj Slown remix. Vellu Maurola on saanut aikaan hieman tanakamman tanssiversion, mutta sekään ei saa tanssijalkaa liikkeelle. Soundit ovat toki coolit.

Sinkun paras miksaus on Atomic Leopard Mix, joka on soundeiltaan lähellä Firevisionin matskua.

Pisteet 2/5