Ring 2 viikon suosituin elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi


Japanilaisen Hideo Nakatan ohjaama Ring 2 -elokuva oli ylivoimaisesti Suomen elokuvateattereiden katsotuin elokuva. Viikon aikana elokuvan näki peräti 27.948 katsojaa. Toiselle sijalle jäi Robots-animaatio, jonka näki 19.747 katsojaa.

Tuoreista elokuvista In Good Company sai vain 3.740 katsojaa teattereihin saakka. Jopa kotimainen, jo lähes neljä kuukautta pyörinyt Paha maa veti 4.152 katsojaa valkokankaan eteen.

Stara.fi tapasi Ring 2 -elokuvan tähden, Naomi Wattsin, Los Angelesissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat