J.Lo haluaa olla Jennifer Anthony

Viihdeuutiset · Stara.fi


Latinotähti Jennifer Lopez meni viime vuonna naimisiin artisti Marc Anthonyn kanssa. Supertähti haluaa, että hänet tullaan jatkossa tuntemaan nimellä Jennifer Anthony. Hän on jo aiemmin ilmoittanut inhoavansa J.Lo -lyhennettä, jonka hän haluaa nyt kuopata lopullisesti.

Samaa mieltä on Lopezin kolmas aviomies, jonka mukaan J.Lo -nimi ei ole tarpeeksi tyylikäs. Jennifer olisi halunnut jopa antaa uusimmalle levylleen nimen Call Me Jennifer. Lopulta levyn nimeksi tuli kuitenkin Rebirth.

– Rebirth nimi on todella kuvaava nimi uudelle levylleni, se kun tarkoittaa paljon muutakin kuin J.Lo -nimen hautaamista, Jennifer toteaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat