Joulu-Synteesi

Albumit · Stara.fi

Kesällä julkaistiin Synteesi -nimellä levyllinen suomalaisia hittejä danceversioina. Laatu ei ollut kovin kummoinen, mutta karvanoppilla varustetuissa autoissa tuo levy sai hyvän vastaanoton. Sama ryhmä jatkaa nyt klassikoiden ”raiskaamista”, ja tällä kertaa uhriksi on joutunut kasa joululauluja.

Promosinglen aloittaa Juice Leskisen klassikkohitti Sika, josta on saatu aikaan aika heikko heavyversio. Paljon paremmin on onnistunut kakkosraitana kuultava Heinillä härkien kaukalon, jonka kevyt trancepohja ja kauniit vokaalit saavat biisin kuulostamaan oikein hyvältä!

Jouluyö, juhlayö on niin ikään trancea, mutta soundeiltaan aika kevyttä casiokamaa. Vokaalit tosin toimivat tässäkin. Lopussa esiin tuleva surina parantaa tunnelmaa. Jouluterveiset Pohjolasta on toteutettu O-Zone-henkisesti, mutta discobiisinä ihan toimivana. Soundit ovat tosin tässäkin halvan kuuloiset.

Joulupukki matkaan jo käy on soundeiltaan hiukan laadukkaampi ja tuhdimpi. Vokaalit ovat myös ihan jees. Levyn ongelmana on selvästi biisien laadun vaihtelu. Ensimmäinen biisi antaa väärän ensivaikutelman levyn sisällöstä. Tässä on kuitenkin kelpo ostos joulun odotukseen. Näitä viisuja kuuntelee mieluummin kuin aikansa eläneitä perusversioita.

Pisteet 3/5