Naomi Watts harkitsi itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fiRing 2 -elokuvasta tuttu näyttelijä Naomi Watts on kertonut harkinneensa itsemurhaa uransa alkuvaiheessa, koska ei saanut haluamiaan rooleja. Sittemmin jo Oscar-ehdokkuudenkin saanut näyttelijä muutti Australiasta Hollywoodiin ja töiden saaminen oli kovan työn takana.

– En välillä vieläkään voi uskoa todeksi, että olen tässä tilanteessa. Kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Ajoin usein mutkikasta Mulholland Drivea ja ajattelin, että nyt ajan rotkoon, mutta koskaan minulla ei ollut rohkeutta tehdä niin, tähti kertoi Daily Mirror -lehden haastattelussa.

Läpimurtorooliaan odottavaan näyttelijään valoivat kuitenkin uskoa erityisesti ystävät, joiden joukkoon kuuluu mm. Nicole Kidman.

– Sain aina jonkin pienen roolin, jonka avulla selvisin eteenpäin. Ystäväni, kuten Nicole, valoivat minuun toivoa menestymisestä. He sanoivat että läpimurtoon tarvitaan vain yksi elokuva, ja se oli – ironista kylläkin – Mulholland Drive, Watts muistelee.