Scooter : Mind The Gap

Albumit · Stara.fi

Scooter julkaisee nyt jo 10. studiolevynsä! Yhtye on tuttuun tapaan omien biisien sijaan muokannut muiden hittejä omaan tyyliinsä sopivaksi.

Shake That! -sinkku antoi odottaa levyltä tavallista kevyempää tanssikamaa. Se on coveri 70-luvun discoklassikosta, mutta jää uudella levyllä ainoaksi laatuaan. Mind The Gap -albumi onkin odotettua tanakampaa tavaraa.

Yhtyeen soundi on nyt monipuolista ja se hakee fiiliksiä laajalla skaalalla 70-luvun discosta The Prodigyyn ja Chicanesta Depeche Modeen. Keskimäärin soundi on hieman liian tanakkaa techno-osastoa. Panties Wanted on toki likimain housea. Trance-Atlantic taas hakee fiiliksiä Chicanen Saltwater-hitistä.

Levyn paras viisu on siis KC and The Sunshine Bandin hitistä muokattu Shake That!. Covereina löytyy myös Sheryl Crown All I Wanna Do ja espanjalaisen Elvis Crespon Suavemente -latinohitti. Myös Depeche Moden Stripped -biisistä on muokattu Scooter-versio.

Kaiken kaikkiaan levy on siis monipuolinen paketti laadukasta dancemättöä.

Pisteet 4/5