Skidipops

Albumit · Stara.fi

Viime viikkoina on tullut paljon kysymyksiä, että ”Mikä on se Dragostea Din Tei -biisi suomeksi?!”. Tässä se vihdoin tulee. Kyseessä on nimittäin suomalainen kokoelma, jolle on koottu tuttuja lastenlauluja nykysoundeilla tehtynä. Mukana on myös tämä viime kesän jättihitti.

Kieltämättä tuo Maija Hii -kappale on hauska kokemus. Se on tarpeeksi lähellä alkuperäistä, että eroa hädin tuskin huomaa. Tältä levyltä löytyy myös muita ihan kelvollisesti tehtyjä uusia versioita. Esimerkiksi Minttu sekä Ville on aika toimiva, mutta yksinkertainen danceversio.

Nykyään lapset lähinnä nauravat vanhoille lastenlauluille ja yhä nuorempi ilmoittaa fanittavansa mm. Britney Spearsia ja muita megastaroja. Vanhojen viisujen tuominen 2000-luvulle on omiaan elvyttämään niitä edes hetkeksi. Nyt näitä voi vaikka tanssia.

Levyn kohderyhmä on selvästi perheen pienimmät, mutta toki tämä sopii myös hiukan vanhempien lahjapapereihin. Opiskelijabileissä esimerkiksi Jos sun lysti on, Elefanttimarssi ja Pää ja olkapää toimivat kuin sata jänistä. Levyn biisien takaa löytyy pitkän linjan kotimainen tuottajatiimi, joten soundit kyllä toimivat.

Pisteet 2/5