Suomipoppia 5

Albumit · Stara.fi

Suomipoppia -menestyskokoelmaa on julkaistu jo viisi kappaletta. Sarja on ollut yleensä aika hyvä kattaus suomalaista poppia ja rockia. Uusin tulokas on tähän mennessä sarjan paras julkaisu.

Vitosessa on mukana 32 enemmän tai vähemmän hittiä laajalla skaalalla. Biisejä on valittu Bomfunk MC’sin No Way In Hell -tanssiraidasta Lordin Blood Red Sandman -mättöön ja Hanna Pakarisesta Nightwishiin. Siis jokaiselle jotain.

Jos viimeisen vuoden aikana on jäänyt useampi kotimainen pop -tai rocklevy hankkimatta, niin nyt on hyvä mahdollisuus hankkia hyllyyn vuoden 2004 parasta kotimaista musiikkia. Valopilkkuja ovat mm. Uniklubin Kylmää, Kwanin Unconditional Love ja The 69 Eysin The Lost Boys.

Levyllä on tosin myös muutama hieman ihmetystä herättävä valinta, mutta pääosin mukana on tuttuja hittejä. Tuntemattomat rallatukset menevät ihan mukavasti virran mukana. Tämän levyn itse ostaisin lahjaksi – tai itselleni.

Pisteet 5/5