TikTak : Hei me soitetaan oikeesti!

Albumit · Stara.fi

TikTak -tyttökuusikolta julkaistiin samanaikaisesti DVD ja livelevy. DVD on faneille suorastaan herkkua, mutta livelevy on keskinkertaista kauraa. Livevetojen soundit eivät toimi odotetulla tavalla. Sekoitat mun maailman 2004 on heti kärkeen liian ohuen kuuloinen.

Livelevyllä on mukana myös uusi sinkku Rannaton, josta kuullaan onneksi studioversio, jossa soundit ovat kohdallaan. Hieno biisi. Myös Oma syy biisistä mukana on studioversio.

The Clashin Should I Stay Or Should I Go -hitin cover toimii mukavasti. Vierailemassa kuullaan Eduardo ja Dario. Butt Naked -biisi on myös jenkkipopin kuuloista kauraa. Biisi soundaa hyvältä – ehkä hieman avrilmaiselta.

Levyn loppuosassa matkataan livekeikoilla RMJ-festareille ja RUMA-klubille. Soundi on hieman tunkkainen, mutta onneksi vauhdikas keikkafiilis kuuluu hyvin läpi. Meininki on erittäin vauhdikas. Biiseinä mm. Häiritsen sinua, Lopeta ja Tänä yönä taivaaseen.

Miinusta tulee pc-käytöstä. Levyä on nimittäin käytännössä mahdoton soittaa tietokoneessa, ellei halua asentaa koneelleen jos jonkinlaisia ”haetaan oikeudet” ohjelmia, jotka jatkossa kuormittavat konetta turhaan. Jos pitää valita julkaisuista toinen, ota DVD.

Pisteet 2/5