Judge Jules soittaa suomalaista

Viihdeuutiset · Stara.fiYksi maailman tunnetuimmista tiskijukista, brittiläinen Judge Jules, on soittanut jo jonkin aikaa myös suomalaista musiikkia. Kyseessä on tamperelaisen Avanto -yhtyeen trancehitti Flute, jonka K-System remix on vieraillut tiuhaan julkkisdj:n levylautasella.

Äskettäin Suomessa vieraillut Jules saa pian lisää K-Systemin remiksaamaa musiikkia soitettavakseen. Parasta aikaa työn alla on remix Modulation -yhtyeen taannoisesta Sky -biisistä. Remix päätyy lähiaikoina mahdollisesti myös Julesin soittolistalle.

Yksi brittien tunnetuimmista tiskijukista tunnetaan myös vakavasti otettavana hitintekijänä. Hänen BBC Radio 1 -kanavalla soittamiaan kappaleita seurataan tarkkaan ympäri maailmaa, ja usein niillä onkin hyvät mahdollisuudet päätyä klubihiteiksi ympäri maailmaa.