Judge Jules soittaa suomalaista

Viihdeuutiset · Stara.fi


Yksi maailman tunnetuimmista tiskijukista, brittiläinen Judge Jules, on soittanut jo jonkin aikaa myös suomalaista musiikkia. Kyseessä on tamperelaisen Avanto -yhtyeen trancehitti Flute, jonka K-System remix on vieraillut tiuhaan julkkisdj:n levylautasella.

Äskettäin Suomessa vieraillut Jules saa pian lisää K-Systemin remiksaamaa musiikkia soitettavakseen. Parasta aikaa työn alla on remix Modulation -yhtyeen taannoisesta Sky -biisistä. Remix päätyy lähiaikoina mahdollisesti myös Julesin soittolistalle.

Yksi brittien tunnetuimmista tiskijukista tunnetaan myös vakavasti otettavana hitintekijänä. Hänen BBC Radio 1 -kanavalla soittamiaan kappaleita seurataan tarkkaan ympäri maailmaa, ja usein niillä onkin hyvät mahdollisuudet päätyä klubihiteiksi ympäri maailmaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat