Tampereelle uusi hiphop-festivaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään ensi kesänä uusi hiphop-festivaali, kun Turnin’ Fest -tapahtuma järjestetään Härmälän leirintäalueella heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Lavalle nousee suomalaisten esiintyjien lisäksi artisteja myös Yhdysvalloista ja Britanniasta.

Artistien lisäksi tapahtumassa nähdään myös muuta hiphop-genreen liittyvää ohjelmaa. Leirintäalueelle kasataan festivaaliteltta, jossa kisataan mm. breakdancen, scratchäyksen, beat boxin ja open micin merkeissä. Lisäksi graffiteille on varattu noin 200 metriä puhdasta seinää…

Ikärajattoman festivaalin ulkomaisia esiintyjiä ovat mm. Slum Village (USA), Killa Kela (GB), Juelz Santana (USA). Kotimaisista mukana ovat mm. TKK aka Kuningas Pähkinä, Paleface (kuvassa), Ritarikunta, Cheek, Raimssi ja Maajoukkue. Graffitipuolella mukana on mm. TATS Cru Yhdysvalloista.