Levy-yhtiö etsii uusia tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi levy-yhtiö Helsinki Music Company etsii uusia tähtiä kiertueella, joka vierailee toukokuun alkupuolella kuudessa kaupungissa ympäri Suomea. Oulusta alkavalla turneella levy-yhtiö jalkautuu ”vanhaan hyvään tapaan” kansan pariin etsimään uusia pop-taivaan tähtiä.

Tarkoituksena on siis löytää uusia artisteja, lauluntekijöitä ja yhtyeitä. Kiertueella musiikintekijöillä ja artistiksi haluavilla on mahdollisuus esittäytyä alan ammattilaisille, saada palautetta ja jopa levytyssopimus. Levy-yhtiössä ovat mukana mm. Asko ”Idols” Kallonen, Niko Nordström sekä Pekka Nieminen – kaikki musiikkialan tunnettuja vaikuttajia.

Kiertueen keikkapaikat ovat seuraavat:

Ma 9.5. Oulu, Hotelli Arina, klo 16-20

Ti 10.5. Vaasa, Hotelli Vaakuna, klo 16-20

Ke 11.5. Turku, Hamburger Börs, klo 16-20

To 12.5. Tampere, Hotelli Ilves, klo 16-20

Pe 13.5. Jyväskylä, Hotelli Aleksandra, klo 16-20

La 14.5. Joensuu, Hotelli Kimmel, klo 13-17