Levy-yhtiö etsii uusia tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi levy-yhtiö Helsinki Music Company etsii uusia tähtiä kiertueella, joka vierailee toukokuun alkupuolella kuudessa kaupungissa ympäri Suomea. Oulusta alkavalla turneella levy-yhtiö jalkautuu ”vanhaan hyvään tapaan” kansan pariin etsimään uusia pop-taivaan tähtiä.

Tarkoituksena on siis löytää uusia artisteja, lauluntekijöitä ja yhtyeitä. Kiertueella musiikintekijöillä ja artistiksi haluavilla on mahdollisuus esittäytyä alan ammattilaisille, saada palautetta ja jopa levytyssopimus. Levy-yhtiössä ovat mukana mm. Asko ”Idols” Kallonen, Niko Nordström sekä Pekka Nieminen – kaikki musiikkialan tunnettuja vaikuttajia.

Kiertueen keikkapaikat ovat seuraavat:

Ma 9.5. Oulu, Hotelli Arina, klo 16-20
Ti 10.5. Vaasa, Hotelli Vaakuna, klo 16-20
Ke 11.5. Turku, Hamburger Börs, klo 16-20
To 12.5. Tampere, Hotelli Ilves, klo 16-20
Pe 13.5. Jyväskylä, Hotelli Aleksandra, klo 16-20
La 14.5. Joensuu, Hotelli Kimmel, klo 13-17

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat