Räppäri autokolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rap-tähti DMX joutui pidätetyksi perjantaina, kun hän jäi New Yorkissa kiinni ajokortitta ajosta. Sitä ennen hän oli kolaroinut kahta autoa, joista toinen oli poliisiauto.

Def Jam-tähti DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, törmäsi ensin edellä ajaneen auton perään, joka taas törmäsi poliisiautoon. Kaksi poliisiautossa istunutta poliisia sai lieviä vammoja, ja he joutuivat käymään lääkärin tutkittavana.

Stara pääsi vapaalle jalalle saatuaan kutsun leivättömän pöydän eteen. Samalla hänen maineensa vaarallisena kuskina kasvoi. Hänet nimittäin pidätettiin edellisen kerran tammikuussa, kun hänellä oli yhteensä kolme liikennerikkomusta. Viime kesänä hän jäi lisäksi kiinni ajamisesta huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Silloin hän ajoi päin porttia New Yorkin JFK-lentokentällä.