Tom Jones harkitsi itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskimääräistä iäkkäämpi, 65-vuotias, discopappa Tom Jones on kertonut harkinneensa itsemurhaa vuonna 1964. Syynä oli masennus, joka johtui hänen ensimmäisen singlensä Chills And Fever huonosta menestyksestä. Kappaleen tuotoilla ei vielä elättänyt perhettä, joten Tomppa suunnitteli hyppäävänsä lontoolaisen metrojunan eteen.

Hittikappale It’s Not Unusual kuitenkin pelasti Walesin tiikerin hengen, koska siitä tuli nopeasti hitti. Menestys ratkaisi popparin raha-ongelmat ja kasvattivat miehen itsetunnon lukemiin, jossa se ilmeisesti edelleen on.

Ennen menestystä Jones oli jättänyt vaimonsa ja Mark-poikansa Walesiin ja lähtenyt kokeilemaan onneaan artistina Lontooseen. Viime hetkellä legendaarinen harmonikan soittaja Gordon Mills kirjoitti Jonesille It’s Not Unusual -hitin, joka soi yhä edelleen ympäri maailmaa.

Nykyisin itsevarmana entisenä naistenkaatajana tunnettu poppari kuittaa tapahtumat nykyisin näin:

– En halunnut palata Walesiin tyhjin käsin, koska halusin näyttää mihin pystyn. Metroasemalla olin jo kahden vaiheilla pitäisikö minun hypätä junan eteen ja päättää kaikki. Moista ei tietenkään ole tuon jälkeen enää sattunut, Tomppa kertoi brittimedioille.