Poppia ja rockia Lahden yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa 13. heinäkuuta alkava Lahden yöt -tapahtuma tarjoaa ensi kesänä aiempaa monipuolisemman artistikatraan. Tänä vuonna mukana on artisteja iskelmätähdistä rock-staroihin.

Nelipäiväisen festivaalin aikana lavalle nousevat mm. Maija Vilkkumaa, Paula Koivuniemi, Remu & Hurriganes, Jean S., Popeda, Vicky Rosti & Freeman ja Irina. Mukana on myös juhlavuottaan viettävä Raggars.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat