Simpsonit rikkoo ennätyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin piirrossarja Simpsonit on rikkomassa ennätyksiä. Parasta aikaa 16. tuotantokaudella olevaa sarjaa on pian nähty televisioissa 350 jakson verran. Jo nyt sarja on pisimpään prime-timessa esitetty piirrossarja.

Muutaman jakson päästä Simpsonit ohittaa maailman menestyksekkäimpiin kuuluneita sarjoja. Taakse jää tämän tuotantokauden aikana mm. Dallas, jota nähtiin ruuduissa 357 jakson verran.

Simpsoneissa on ollut vuosien varrella jos jonkinlaisia ongelmia. Hahmojen äänet ovat lakkoilleet sekä Yhdysvalloissa, että dubbaajamaissa. Tällä hetkellä ongelmia ei kuitenkaan ole näköpiirissä, ja sarja jatkuu pitkään tulevaisuuteen.

Sarjan isä Matt Groening heitti New York Timesille jopa veikkauksen, että sarja jatkuisi vielä jopa 17 vuotta. Simpsoneista on parhaillaan tekeillä myös elokuva, mikä ei ole kovin yleistä piirrettyjen kohdalla. Kuitenkin esimerkiksi Beavis & Butt-head -sarjasta tehtiin elokuva vuonna 1997.