Technicolour esiintyy Lasipalatsin katolla

Viihdeuutiset · Stara.fiTechnicolour jatkaa siitä mihin äskettäin Stockan kellon yllä keikan heittänyt Hanoi Rocksin jäi. Jimi Pääkallon luotsaama yhtye esiintyy nimittäin Lasipalatsin katolla, Bio Rexin kahvilan terassilla, keskiviikkona 4. toukokuuta klo 16.00.

Kyseessä on levynjulkaisukeikka, sillä yhtyeen uusi albumi Only Shadows Dance -julkaistaan samana päivänä. Keikan jälkeen yhtye on luonnollisesti lupautunut jakamaan myös nimmareita.

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan uusi levy jatkaa Way Out -debyyttilevyn viitoittamalla tiellä, tuoden kuitenkin enemmän esiin Technicolourin livekeikkojen henkeä ja tunnelmaa.

Only Shadows Dance -levyn debyyttisingle All My Life on ollut Suomen radiosoittolistan soitetuimpia kappaleita vuonna 2005 ja Suomen virallisen singlemyyntilistan kärkisijoilla single on viihtynyt jo 8 viikkoa.