Keanu Reeves deittailee 59-vuotiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffastara Keanu Reeves on nähty harvoin otsikoissa romanttisissa merkeissä. Nyt hänen kuitenkin kerrotaan deittailevan entistä vastanäyttelijäänsä, 59-vuotiasta Diane Keatonia. Hän näytteli Reevesin rakastajaa vuoden 2003 elokuvassa Something Gotta Give.

Elokuvan jälkeen pari on nähty usein yhdessä ja Keaton oli mukana myös, kun Reevesin nimeä kantava laatta paljastettiin Hollywooodin Walk of Famella. Hän on usein nähty vieras myös Reevesin Hollywoodin kodissa, Amerikoista kerrotaan.

Keanu Reevesin edellinen tyttöystävä Jennifer Syme menehtyi auto-onnnettomuudessa vuonna 2001.

Diane Keaton teki läpimurtonsa jo vuonna 1972 ensimmäisessä Kummisetä -elokuvassa, jossa hän näytteli Kay Adamsin roolin. Sittemmin hän on näytellyt liki 50 elokuvassa, ja tietenkin myös useissa Kummisetä-jatko-osissa.