Suomalaiset vahvistavat Venäjän viisujoukkuetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiovan Euroviisuissa nähdään suomalaista väriä muutenkin kuin Geir Rönningin viisussa. Venäjää edustavan Natalia Podolskayan taustabändissä soittaa nimittäin suomalaisia artisteja. Mukana on suomalainen basisti ja rumpali.

Eri lähteissä basson varteen on nimetty eri henkilöitä. Ristiriitaisten tietojen mukaan bassossa nähdään joko Technicolour-yhtyeen Toni tai ex-Killerin Timo Huhtala. Rummuissa nähdään ilmeisesti ex-Killerin Teijo. Stara.fi ei ole vielä tavoittanut asianosaisia.

Ainakin kahdessa suomalaisessa verkkolehdessä julkaistiin maanantain aikana uutinen, jonka mukaan taustabändissä olisi soittanut myös The Rasmus -yhtyeen Aki Hakala. Tämä tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa, ja kyseiset verkkolehdet ovat äsken poistaneet koko uutisen.

Myös tiedot muista mukana olevista suomalaisista ovat olleet erittäin ristiriitaisia, ja vielä siis varmistamatta.

Suomalaisten näkeminen vieraiden maiden Euroviisukappaleissa ei ole mitään uutta. Esimerkiksi vuonna 1992 Kyproksen joukkueen riveissä soitti selloa vaasalainen Jarkko Tepponen, joka tosin asui tuohon aikaan vuoden verran Kyproksella.

Kuluvan vuoden Euroviisut kisataan 19.-21. toukokuuta.