Britney Spears lopettaa uransa!

Viihdeuutiset · Stara.fiPopin kuningatar Britney Spears on kertonut lopettavansa popparin uran, kun hänen ja Kevin Federlinen lapsi syntyy myöhemmin tänä vuonna. Tuleva äiti ei omien sanojensa mukaan tyydy pelkkään äitiyslomaan, vaan tulee luultavasti lopettamaan koko uransa.

Britney on saanut viime aikoina paljon negatiivista palautetta tulevasta äitiydestään. Nyt pariskunta on sisuuntunut kritiikistä ja päättänyt hoitaa lastaan itse – ilman palkattua lastenhoitajaa. Britneyn levytyssessiot, kiertueet ja muut kiireet eivät mahdollista kotiäitinä olemista, joten äärimmäisen menestyksekäs ura saa väistyä perheen tieltä.

– En halua antaa lastani kenenkään muun hoidettavaksi. Jos se tarkoittaa uran lopettamista, niin olkoon niin. Perhe on etusijalla, Britney jylisee.