24-sarjan tähteä raadeltiin kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fiSuositussa 24-televisiosarjassa päähenkilö Jack Bauerin Kim-tytärtä näyttelevä Elisha Cuthbert joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen sarjan toisen tuotantokauden kuvauksissa. Suomessakin jo nähdyssä jaksossa Kim joutuu metsän keskelle ja kohtaa siellä vaarallisen puuman.

Kohtauksen kuvaaminen ei sujunut ihan suunnitellusti, ja itse vaarallisen stunttinsa tehnyt kanadalainen Cuthbert joutui puuman raatelemaksi.

– Kuvasimme kohtausta, kun puuma yhtäkkiä hyökkäsi kimppuuni ja raateli minua. Annoin kuvausten jatkua, vaikka menetin melkein vasemman käteni. Ainakin kohtaus on aito. Kuvauksen jälkeen menin sairaalaan, Elisha Cuthbert kertoi Stara.fi:n haastattelussa Los Angelesissa.

Ohjelman kuvaustiimi ei ollut innoissaan asiasta, sillä he pelkäsivät Elishan haastavan tekijät oikeuteen vaarallisten työolosuhteiden takia.

– Amerikkalainen näyttelijä olisi vienyt asian oikeuteen ja saanut hyvät kipukorvaukset, mutta minä olen kanadalainen ja pyytelin jälkikäteen puumalta anteeksi, että olin mennyt liian lähelle sitä, Elisha muisteli.

Lue koko haastattelu tästä!