Sith-sittereiden odotus loppui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä palkittiin ympäri maailmaa Sith-sittereiksi nimettyjen Star Wars -fanien odotus palkittiin. Esimerkiksi New Yorkissa ensimmäiset odottajat leiriytyivät elokuvateatterin eteen jo huhtikuussa.

Osa New Yorkissa ensi-iltaa odottaneista oli mukana jo kolmatta kertaa, eli sama tempaus on toistunut jokaisen uuden Star Wars -elokuvan kohdalla. Leirin kaukaisimmat asukkaat olivat saapuneet paikalle Iso-Britanniasta saakka.

Viimeisen Star Wars -elokuvan ensi-ilta näkyi eilen vahvasti kansainvälisillä televisiokanavilla. Esimerkiksi Fox News pyhitti ensi-illalle suuren osan koko eilisen illan lähetyksestä ja lähetti useaan otteeseen jopa suoraa lähetystä elokuvateatterin edestä New Yorkista.

Sith-sittereitä löytyi toki myös muualta maailmasta. Suomessakin sitkeimmät Star Wars-fanit odottivat ensi-iltaa viikkojen ajan.