Maailman suurin Star Wars-fani?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen televisiokanava Fox News etsi eilen fanaattisinta Star Wars -fania. Sellainen löytyi lopulta New Yorkista. Hän on Eric Negron, joka on vuosien ajan mm. tatuoinut vartalonsa lukuisilla Star Wars -aiheisilla tatuioinneilla. Hänen päässään on tatuioituna mm. Death Star.

Hänellä on myös metallisia implantteja istutettuna vartaloonsa. Tatuintien ja implanttien lisäksi myös Negronin perhe-elämä on vankasti Star Wars -painotteista.

– Edellinen kihlattuni vaati minua valitsemaan kahden rakastamani asian välillä, hänen ja Star Warsin. Päätös oli helppo tehdä – tyttöystävä sai lähteä, koska halusin jonottaa tähän elokuvaan, Negron kertoi haastattelussa. Odotus todellakin kannatti, sillä elokuva oli sen arvoinen.

Nyt uusi tyttöystävä on jo löytynyt, ja hän sulattaa Negronin oudon elämäntyylin, vaikka ei itse olekaan suuri fani. Pariskunta suunnittelee kuitenkin menevänsä naimisiin erityisissä Star Wars-teemaa noudattelevissa häissä.