Brad Pitt muuttaa Lontooseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brad Pitt suunnittelee muuttavansa Lontooseen. Hän on jo pyytänyt paikallisia kiinteistövälittäjiä pitämään silmällä hänelle mahdollisesti sopivia asuntoja Länsi-Lontoon alueella. Yksi muuttohalukkuuden syistä voi olla se, että Länsi-Lontoosta on vain puolen tunnin ajomatka ”salarakkaan” Angelina Jolien luokse.

Toinen syy Lontooseen muutolle on ehkä tuleva action-elokuva, joka kuvataan Lontoossa. Kyseessä on gansterielokuva, jossa rikolliset yrittävät varastaa 350 miljoonan punnan arvoiset timantit. Elokuvan tapahtumapaikkana on Millenium Dome.

Lontooseen muutto ratkaisisi siis kaksi ongelmaa yhdellä kertaa. Tosin Lontoo on viehättänyt aiemminkin lukuisia yhdysvaltalaisia poppareita ja näyttelijöitä. Yksi kuuluisimmista ”uuslontoolaisista” on pop-ikoni Madonna.